dolderman
NL EN

Binnenkort beschikbaar: S-O-S on-line

Schrijf u nu vast in voor S·O·S on-line en ontvang binnenkort* de resultaten van uw S·O·S analyses via e-mail of raadpleeg ze op het internet!

Zodra de uitslag van uw oliemonster bekend is, ontvangt u een e-mail met in de bijlage de S-O-S-analyse. Deze vervangt de papieren versie die u tot dusver per post toegestuurd krijgt. Tevens krijgt u toegang tot een speciale internetsite waar u ook eerdere analyses voor uw motoren kunt raadplegen en downloaden.

S·O·S is de afkorting van 'Systematisch Onderzoek Smeerolie'.

Het is een preventief inspectiesysteem dat bestaat uit een laboratoriumonderzoek waarbij oliemonsters worden geanalyseerd op slijtdelen, smeercapaciteit en fysische verontreiniging. Van ieder ingestuurd monster ontvangt u een rapport eventueel voorzien van een advies. Door de analyse van de smeerolie kunnen (grote) schades en dus onverwachte stilstand vermeden worden.

Belangrijke voordelen van S·O·S on-line:

  • op voorhand geen papier meer
  • indien gewenst zijn gegevens wel zelf uit te printen
  • automatische signalering zodra resultaten bekend zijn via 1 of meer e-mailadressen
  • resultaten opvraagbaar waar u maar wilt, wanneer u het wilt (op PC en mobiel)
  • historische gegevens laatste 5 jaar gemakkelijk opvraagbaar (digitaal archief)
  • uitgebreide zoekfunctie
  • mogelijkheid zelf rapporten samen te stellen en grafisch weer te geven
  • mogelijkheid zelf labels voor oliemonsters te printen


U kunt zich vanaf heden inschrijven voor S·O·S on-line via onze website http://www.dolderman.nl/nl/contact/s-o-s-online of door een email te sturen naar sosonline@dolderman.nl onder vermelding van uw gegevens,  scheepsnaam en het (de) e-mailadres(sen) waarop u S·O·S on-line wilt gaan ontvangen.

*
S·O·S on-line wordt momenteel afrondend getest en is naar verwachting uiterlijk eind 1e kwartaal 2012 operationeel. Wij zullen u gedetailleerd informeren over de werking en mogelijkheden van het systeem voordat het voor u operationeel wordt. Tot die tijd ontvangt u de papieren S-O-S-versie zoals voorheen.

 

Terug naar het overzicht

Dit is Dolderman

Meer dan 95 jaar actief in de beroepsvaart.

Dolderman is officieel dealer van de toonaangevende motorenfabrikanten Caterpillar, Hatz en John Deere. Lees verder