dolderman
NL EN

Nieuwe versie S-O-S ON-LINE

Sinds kort draait S-O-S ON-LINE op nieuwe, eigen CATERPILLAR-software.

Voor gebruikers die via internet zelf inloggen op het S-O-S ON-LINE systeem, zal met name de gewijzigde lay-out van de diverse schermen opvallen.

Qua gebruiksmogelijkheden biedt het systeem minimaal dezelfde functionaliteiten als voorheen, waaronder het opvragen van historische gegevens, opstellen van grafieken opstellen, vergelijken van data en de mogelijkheid van een uitgebreide zoekfunctie.

Anders dan voorheen zijn gegevens nu ook op te vragen via een tablet of smartphone.

Het systeem ondersteunt alle gangbare browsers (voor Internet Explorer is versie 9 of hoger vereist) maar werkt voor Microsoft gebruikers niet meer op XP.

De wijzigingen in de lay out zijn al enige tijd zichtbaar voor de gebruikers die de smeeroliemonster analyses per email binnenkrijgen.

Met uw nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord kunt u, via de button SOS-online (rechts onderin op de DOLDERMAN website) rechtstreeks inloggen in het nieuwe S-O-S ON-LINE systeem en zal ook uw volledige historie weer ter beschikking staan.

Download hier de beknopte handleiding van het nieuwe systeem.

Indien u nu of in de nabije toekomst vragen of opmerkingen over S-O-S ON-LINE heeft, kunt u deze mailen naar sosonline@dolderman.nl dan wel contact opnemen met Kees Schot op 078-6138277.

 

Terug naar het overzicht

Dit is Dolderman

Meer dan 95 jaar actief in de beroepsvaart.

Dolderman is officieel dealer van de toonaangevende motorenfabrikanten Caterpillar, Hatz en John Deere. Lees verder