dolderman
NL EN

Meld u nu aan om onze facturen voortaan per e-mail te ontvangen

Met ingang van 1 mei a.s. biedt DOLDERMAN u de mogelijkheid facturen digitaal te ontvangen. Wij sturen u dan de factuur met onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden als PDF bestand per e-mail.

Wilt u ook voortaan uw facturen digitaal ontvangen?

Meld u dan aan via digitalefacturen@dolderman.nl onder vermelding van uw naam, uw debiteurennummer (te vinden op uw meest recente factuur) en het e-mailadres waarop uw de digitale factuur wilt ontvangen. 

Aanmelden kan ook via onze website: www.dolderman.nl

 

 

Terug naar het overzicht

Dit is Dolderman

Meer dan 95 jaar actief in de beroepsvaart.

Dolderman is officieel dealer van de toonaangevende motorenfabrikanten Caterpillar, Hatz en John Deere. Lees verder